Det blir inte alltid som man tänkt sig

När anmälan för Vättern Rundan 2007 öppnade så var vi på och anmälde oss och träningen flöt på bra men någon start blev det som sagt inte för mig det året.
 
Sjukdom drabbade familjen som vände upp och ner på ens tillvaro och då fanns bara en tanke i ens huvud att kämpa för sitt barn och familj.
 
Vad som drabbade oss går jag inte in på här men idag är livet tillbaka igen på många vis och den erfarenhet och allt man varit med om runt sjukdomen har gjort mig starkare som person på flera vis.
 
Träningen la jag i stort sett åt sidan under lång tid men kom så saktligen igång igen med den och 2010 var jag anmäld till Tjejvättern men kom aldrig till start då det var för tidigt efter det som varit men 2011 var jag med igen och det var så kul att vara där igen och jag hade ett mål med loppet ville så gärna klara det på 4 timmar och jag var på gång att göra det men vi blev stoppade i en korsing för att bilar skulle fram!! Ni kan kanske höra oss som var med där vilket mutter det blev:) sluttiden blev till slut 04.03 och jag var ändå så glad och nöjd efter loppet.
 
Jag vet att det inte är någon tävling men en tävling mot mig själv har jag när jag står på startlinjen då kommer de där djävulshornen ut på mig:) 
 
Hur blev det då i år kanske ni undrar?! Ja det tar vi i nästa inlägg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0